TV 2 Összeesküvők - Renike bemutatta szüleinek Szilót

Renike (21) az igaz szerelmet keresve költözött be a rezidenciába és úgy tűnik meg is találta azt.Olyannyira, hogy Sziló kitiltása után már úgy ment párbajozni Másával(23) péntek este a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában, hogy mindenképpen párja után szeretne menni, ezért ki akar esni. Szerelme nélkül úgy érezte nincs maradása a rezidenciában, ezért még azon is gondolkodott, hogy feladja a játékot. Miután múlt hét pénteken Sziló távozott a játékból, a menyasszony szinte összeomlott.
Ezért az ÖsszeEsküvők történetében Renike volt az egyetlen, aki örömkönnyekben tört ki, amikor meghallotta, hogy alulmaradt a nézők szavazatai alapján. Rögtön Sziló karjaiba vetette magát, s most sem fél bevallani, hogy nagyon boldogok együtt. A műsorban elcsattant pofonokra pedig már rég nem gondolt, hiszen eleve nem is haragudott párjára.Természetesen folytatjuk a kapcsolatunkat. Nemsokára elutazunk együtt, kipihenni a műsor fáradalmait, hosszú távra tervezünk együtt. Nagy a boldogság – mondta lapunknak Renike.
Most, hogy kiejtették a műsorból, először pihenéssel szeretné tölteni az időt, hogy újult energiával vághasson bele a kinti életnek szerelmével együtt. Egyelőre nem szeretne beszélni róla, de sok mindent eltervezett a következő időszakot illetően. Természetesen Szilóval is mindent átbeszéltek, izgatottan várják új, kinti életüket. Renike az összecsapást követő éjszakán rögtön hazament, hogy találkozhasson családjával és közeli barátaival. Párját is magával vitte, így végre személyesen is bemutathatta szeretteinek. Szerencsére rögtön kialakult a közös szimpátia, iszogatással és meséléssel telt az éjszaka. Nehéz és fárasztó időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ezért hamarosan bulizással is ki szeretnék engedni a fáradt gőzt.