ÖsszeEsküvők TV2 - Az esküvőt tervezi Csenge és Peti

Már a januári esküvőt tervezi Csenge és Peti, a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának nyertes párja.
A fiatalok szinte már a valóságshow első pillanatában összejöttek, és szerelmükhöz nem is fért kétség soha többé. Sokan ugyan azt mondták, hogy már-már túl mézes-mázos a kapcsolatuk, Csenge szerint azonban ez nem csak a show kedvéért volt így.
– Peti olyan jó neveltetést kapott, ami nagyon ritka – magyarázta a lány. – Ha pedig velem romantikusan bánnak, akkor tőlem is ugyanezt kapja vissza a férfi. Ezért látszott már a kezdetektől, hogy mi tényleg odavagyunk egymásért.
A vonzalom annyira nyilvánvaló volt a szülők számára is, hogy Peti a show utáni éjszakán már ott is aludt Csengénél a szülői házban. A lány édesapja, Kiki – az Első Emelet frontembere – azonnal meg is engedte a fiúnak, hogy tegezze őt.
– A szüleim pedig épp most mennek, hogy ágyneműt vegyenek Petinek – mondta Csenge, aki azért elismerte, hogy egyelőre talán fel sem fogták, hogy ők kapják meg a lakást és a többi nyereményt. Mindenesetre mihelyst megtehetik, kettesben átköltöznek az új hajlékba és onnan kezdve teljes lesz a boldogság.
Bizonyára így lesz ezzel a párbaj vesztes párja, Nikó és Ricsi is, akik csupán néhány százalékkal maradtak le Csengéék mögött – lakást ugyan nem kapnak, de úgy tűnt, a szerelem nekik is összejött.
A péntek esti show nagy vesztese az az Alekosz lett, aki Másával érdekkapcsolatot kötve szállt harcba a nyereményért. A Való Világ szexkiborgja az ÖsszeEsküvők fináléjában megtagadta önmagát: szinte szavát sem lehetett hallani, okoskodásnak nyoma sem volt, csak ült és várta, hogy beteljesedjen a sorsuk. Így is történt: ők estek ki először, a nézői szavazatok negyedét sem tudták megszerezni. Ezen senki nem lepődött meg igazán, az est befutójának mindenki Csengét és Petit várta, ők pedig hozták is a papírformát. Most már az köti le legtöbb gondolatukat, hogy kitalálják, milyen lesz az esküvő.

– A Rezidenciában egyszer terveztek nekünk egy esküvőt – emlékezett vissza Csenge. – Akkor igazi királyfinak és királylánynak képzeltek el minket, nagy fehér ruhában, egy kastélyban... nem bánnám, ha tényleg ilyen lenne.