Összeesküvők TV2 - Alekosz: irtóznak tőlem a nők

Nincs értelme a lányokkal beszélgetni – így véli Alekosz, aki vélhetően a lelepleződéstől tart: még a végén kiderül, hogy egy unalmas alak. Ha valamit nem kapsz meg, elkezdesz szurkálni, megbántani másokat – mondta Mása, aki ezeknél még keményebb szavakat is használt Alekosz viselkedésével kapcsolatban, mint az a TV2 videójából ki is derül. Összejönni nem akarnak velem, férfiként nem néznek rám, irtóznak tőlem – foglalta össze Alekosz a problémáit. – Minek vagyok itt, minek beszélgessek akkor én velük – tette fel a költői kérdést.
 Mása szerint viszont Alek azt várja, hogy aki az igazi lesz majd az életében, az átlásson a színjátékán, azonban az állandó színészkedéssel Alekosz csak a saját dolgát nehezíti.
A valósághős azonban meglepő vallomással állt elő: ha leveti az álcát, az szerinte unalmas lenne mindenki számára. Nem szereti a középutat. - A feketét és a fehéret ismerem. Te a szürkéről beszélsz, az meg semmilyen. Az a legunalmasabb, a legrosszabb, a legnagyobb papucs...szürkének lenni nem jó – mondta a görög csődör.
Alekosz persze nem csak önvallomást tett, a tőle megszokott balhézás sem maradhatott ki az élő adásból, ahol Nikóval veszett össze. A kemény vita az adás után is folytatódott. Közönséges, mániákus, eszelős, pánikrohamokra hajlamos, magára hagyatott - ez volt Alek véleménye a lányról. Niko válogatott sértésekkel illette a görögöt: - Hány műsort kell még végigbukdácsolnia ahhoz, hogy rájöjjön: nincs olyan nő, aki 5 másodpercre el tudja viselni, nemhogy egy életen át! Épelméjű nő nem visel el ilyen embert! - mondta.