Összeesküvők TV2 - A rezidencián énekverseny vette kezdetét.

A holnapi ÖsszeCsapás résztvevői miatt Ricsi és édesanyja, Éva között parázs vita alakult. A feszültség nyilván annak is köszönhető, hogy hamarosan véget ér a verseny és kiderül kié lesz a főnyeremény amennyiben összekötik az életüket. A rezidencia énekversenye még tovább feszítette a húrt.
A rezidencián énekverseny vette kezdetét. A lakók segítséget is kaptak a felkészüléshez Megasztárok személyében. Tolvai Reni, Kökény Attila és Király Viktor segítenek elsajátítani majd az éneklés tudományát.
Király Viktor Csengét és Péter kapta tanítványul. Nehéznek, de nem megoldhatatlannak érezte a feladatot és könnyen tudott együtt dolgozni a párossal. Kökény Attilának talán könnyebb dolga volt, hiszen Másának egyértelműen van tehetsége a feladathoz. Azonban mégis nehézségekbe ütközött, hiszen Alekosz nem akart csatlakozni a tiróhoz az éneklésben, mivel nem tudja legyűrni magában Dóra iránti ellenszenvét. Tolvai Reni egyértelműen Ricsi és Niko igyekezetét díjazta.
A műsor közben fantomképpel láthatták a nézők a szavazatok jelenlegi állását. Elképesztő különbséggel 92 %-kal vezet valamelyik versenyző. Azt ugyan nem lehet tudni,hogy Dóra vagy Csenge nyerte el ennyire a nézők tetszését, de nagy valószínűséggel ez az állás már nehezen fordítható meg.