Összeesküvők TV2 - Csenge elsöprő győzelem után mehet a Fináléba Petivel – Dóra búcsúzott

Az ÖsszeEsküvők utolsó megmérettetéséről Csenge térhetett vissza a rezidenciára, így igen nagy eséllyel vehetnek részt Péterrel a fináléban a főnyereményért.
Dórának kellett búcsúznia a játéktól. Hatalmas szavazatkülönbséggel a nézők úgy döntöttek, hogy Csenge és Péter is ringbe szállhat a főnyereményért.
Dóra az esélytelenek nyugalmával vitte végig az ÖsszeCsapást és igyekezett a szavazatokat is Csengére irányítani, hiszen tudta, hogy számára nincs keresni való a rezidencián, hacsak a hátralévő egy hétben bele nem szeret Alekoszba. Dóra minden megnyilvánulása arra mutatott, hogy erre semmi esély, annak ellenére, hogy a görög nem zárkózott volna el a színlelt szerelemtől.
A nézők több, mint 90%-os szavazat aránnyal Csengééknek adtak esélyt arra, hogy a szerelem mellett a főnyereményt is elnyerjék.
Csenge első és utolsó  ÖsszeCsapásáról visszatérve élménybeszámolót tartott a rezidencia lakóinak és elmondta, hogy hatalmas feltöltődést jelent számára a győzelem és a szurkolótábor aki a stúdióban fogadta.
Van mitől tartania a Finálé résztvevőinek, ugyanis Csenge a műsor történetének eddigi legelsöprőbb győzelme után tért vissza párja, Peti mellé a Rezidenciára.