Anyósra hajt az Összeesküvő nem a lányokra

Két napnál tovább nem bírja szex nélkül, édesanyját pedig már régen beidomította, mik a teendői, ha lányokat hurcol haza. Csoki a Borsnak elárulta féltett titkát is: versenytársa, Ricsi anyjára veti ki hálóját. Tizenöt éves korában kezdte a felnőttéletet, azóta pedig valósággal a rabja lett. Csoki, az ÖsszeEsküvők jófiúja azt mondja, igazából sosincs zavarban, csak akkor, ha zavarban akar lenni. Így gondja még sosem akadt a lányokkal, hiszen ha érzi a késztetést, nem parancsol magának. Márpedig ő majd’ mindennap érzi.
– Nem nagyon bírom két napnál tovább – mondta még az összeköltözés előtt. – Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy az elmúlt nyolc évben, amióta szexuális életet élek, lányok százait döngettem meg, maximum huszonöten lehetnek a dicsőséglistámon. Érzelmek nélkül ugyanis nekem nem nagyon megy. Volt két-három éves kapcsolatom is. Ugyanis ha valakit meghódítok, akkor – még ha laza kapcsolatról is van szó – heteken, hónapokon át összejárok vele. Szóval szeretőkben szintén fontos az állandóság – magyarázta a bolti eladó, aki azért is szeretné odabenn megtalálni az igazit, hogy ezek után már soha ne maradjon partner nélkül. A szabadidejében a testét építő és csocsózó szívtipró különös szabályait édesanyja – kénytelen-kelletlen – meg kellett, hogy tanulja.
– Beidomítottam, annyi szent! – rikkantja a nem épp tisztelettudó Ricsi. – Ha hazaér, az első dolga, hogy megnézi, milyen női cipő van az előszobában. Ha nem ismerős vagy új, akkor még csak véletlenül se köszön be úgy, hogy megemlíti a női keresztnevet, amit a cipőhöz társított. Akkor annyit mond: szia, drágaság – mosolygott Csoki, aki kérdésünkre azt is elárulta, mire számíthatunk tőle az ÖsszeEsküvőkben, ha már ilyen „nagy a természete”. – Fogalmam sincs, hogy bírom, nem voltam még ilyen helyzetben. Az anyukám a fekete lányokat favorizálja és én is, belőlük szerencsére jó pár van a rezidenciában. Igaz, el kell mondjam, Ricsi édesanyja is nagyon bejön nekem. Már volt alkalmam keresni a társaságát, beszélgetni vele egy picit, feltérképezni. Remélem, bent folytatjuk… – tette hozzá sokat sejtető mosollyal.