Összeesküvők TV2: Mónika levette a gyűrűt, maradhat

Kínos helyzetbe került tegnapelőtt az ÖsszeEsküvők Mónikája. Hangüzenetet kapott a Rezidencián, állítólagos szerelme arra kérte, vegye le a tőle kapott gyűrűt. Mónika először csak hebegett-habogott, de tegnap estére meghozta döntését. Össze-vissza beszélt zavarában Mónika a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. Az üzenetet hallva először azt állította, Maki egy barátja - sőt, Maki nevű barátnője is van -, tegnap azonban már exeként emlegette a fiút.
A lány kamerák előtti elszólásaiból úgy tűnik, még nem zárta le kinti kapcsolatát, sőt, a fiúval megbeszélve költözött be a Rezidenciára. Azzal azonban nem számoltak, hogy a verseny során intim kapcsolatba is kell kerülnie a vőlegényjelöltekkel, és a Ricsivel töltött éjszakája kiverhette Makinál a biztosítékot. A lánynak - a hangüzenet nyilvánosságra kerülésekor - ultimátumot adott a csatorna: vagy távozik a Rezidenciából, vagy leveszi a gyűrűt, és folytathatja a játékot. Mónika tegnap este döntött, és levette az ékszert, ami saját állítása szerint nem szerelmi zálog, hanem anyukája ajándéka.
A hét kedvenc menyasszonya tehát egyelőre tovább versenyezhet a fiúk szívéért - de a Maki-ügynek biztosan lesz folytatása.