TV2 Összeesküvők - A szembesítésen az anyósok Zsanikát jelölték ki az összecsapásra

A nézők szavazatai alapján Mónika lett a héten a kedvenc menyasszonyjelölt, így ő élvez védettséget a szembesítésen, ami azt jelenti, hogy az anyósjelöltek nem voksolhatnak rá amikor az összecsapás első résztvevőit választják meg. A megtisztelő címmel jutalom randi is járt, sőt egy együtt töltött este a kiválasztott fiúval a srácok rezidenciáján. A második résztvevője az összecsapásnak a kedvenc anyós által megjelölt lány lesz.
Ircsi már nem akarja ugyan elhagyni a villát, a hangulat azonban még most is fagyos a mamák között. Ági biztosította ugyan Csoki anyukáját a barátságáról, ami Ircsinek jól is esett, ám ő határozottan kijelentette már korábban, hogy nem barátkozni érkezett, hanem , hogy fiát segítse menyasszonyának megtalálásában.
A hétvégén Mása és Marci két napot töltött Párizsban és úgy tűnik a szerelem kopogtat az ajtójukon. Pompásan érezték magukat a szerelmesek városában és visszatérve is egymás után vágyakoztak. Mi ez ha nem szerelem? Marci úgy érzi, hogy igazán teljes életet tudna élni Másával és az ő két gyermekével.
Menyasszony jelölt klikkek is alakulnak, Renike igazi riválist lát Mónikában, aki szintén Szilóra szeretné kivetni hálóját.
Erzsók, Ildi, Ircsi és Éva valamint Kati mama szavazata alapján Zsanika lett az egyik résztvevője a pénteki összecsapásnak. A mamák többségében a fiatalságával magyarázták választásukat. Zsanika úgy érezte, hogy Mása után számított, hogy a koránál fogva rajta is találnak fogást az anyósok.
A kedvenc anyós is megválasztásra került a nézők által ő nem más lett, mint Kati mama ,aki így jogot nyert Zsanika ellenfelének kiválasztására.