Tilla és Peller Mariann együtt aludt az ÖsszeEsküvők rezidencián

Tillának meggyűlhet a baja Peller Mariann egy éves kapcsolatából származó barátjával! Az ÖsszeEsküvők műsorvezető páros együtt aludt az ÖsszeEsküvők rezidencián!
Több mint egy éve van együtt Peller Mariann párjával a 2 méteres fiúval, aki szintén a TV-hez kötődik. Most mégis Tillával töltötte az éjszakát az ÖsszeEsküvők rezidencián. A csatorna úgy döntött, hogy a két műsorvezető próbálja ki a házat.
Az ÖsszeEsküvők rezidencia két házból áll. Az egyikben fognak aludni a lányok (12 lány) és az anyósok (6 anyós) és a másikban a fiúk (6 fiú). A két házat egy nagy kert választja el egymástól. A műsorvezetőknek külön kellett volna aludniuk. Tilla egyből bement és kipróbálta a medencét, de Mariann ezt kihagyta.
Mariann úgy döntött, hogy csinál inkább egy lecsót, de nem ismerte Tilla ízlését. Tilla csak a rizses lecsót eszi meg és Mariann enélkül készítette el, így Tilla nem evett a lecsóból. Aztán mindenki a saját “házában” hajtotta álomra a fejét, de Mariann félt egyedül a nagy házban és átment a fiú házba Tilla mellé aludni.
Először együtt aludtak, majd Tilla leköltözött a földre a párnákra és átadta ágyát Mariannak. Reggel mikor felébredt Mariann már elment rádiózni….és a biztonsági őr megette a maradék Lecsót is!