Összeesküvők TV2 - Mása és Marci Párizsban töltheti a hétvégét

Túl vagyunk az első összecsapáson. Mása, a kétgyermekes anyuka és Alexa a kétcicás szingli ádáz csatájából Mása került ki győztesként.
Hiába az anyósok vad kampányolása Alexa mellett (nem feltétlenül az erényeit szajkózták, inkább Mása családi állapotát feszegették), a nézők úgy döntöttek, ahogy megjósoltuk: nem foglalkoztak a 23 éves anyuka hátterével, sőt, támogatták őt. Nem is akármiért. Az Össszeesküvők háza táján állandó beszédtéma Mása és Marci kapcsolata: Marci odavan a lányért, és ez kvázi kölcsönös. Mikor Marci megtudta, hogy édesanyja, Kati is Mása ellen szavazott, nagyon kiborult, mert az anyós így hozzásegítette a lányt a biztos párbajhoz.
A fodrászfiú az összecsapás estéjén Mása felirattal a felsőtestén izgult a félorosz szépségért, és végig idegesen viselkedett: vajon szíve választottját küldik haza?
A szavazók a szívükre hallgattak, s inkább támogatták Mása és Marci édes románcát, mint Alexát, aki Csengével verseng Peti kegyeiért. Sőt, sosem látott meglepetést ajánlott fel a csatorna a fiataloknak: a hétvégét a szerelem városában, Párizsban töltheti Mása és Marci, kettesben. Marci pedig tanúbizonyságot tett arról, hogy ő nem csak egy bohókás, jópofa srác: mikor megtudta, hogy Párizs, azonnal visszakérdezett: Nem lehetne inkább Moszkva? - tudván, hogy Mása gyerekei jelenleg ott vannak a nagymamával. Szó mi szó, aranyos jelenet volt, mikor Mása megtudta, valakivel elutazhat, és egy pillanatig nem gondolt arra, hogy egy másik fiúval keljen útra. Marci megérdemli.