Összeesküvők TV2 - Melyik anya szeretne ilyen lányt menyének?

Múltja miatt főhet a feje az ÖsszeEsküvők Vikijének. Titokzatos külföldi munkával keresi kenyerét, miközben fotói erotikus oldalakon láthatók az interneten. Melyik anya szán ilyen lányt a fiának? Internetes oldalak százain bukkannak fel pikáns képei, köztük aktok is. Az ÖsszeEsküvők Vikijének fotója sokszor felnőtt-tartalmú képek és videók között jelenik meg. Ismert alakja a szexkiállításoknak, és sosem titkolta, hogy a testével keresi a kenyerét. Igaz, csak annyit engedett tudni, amennyit sosem szégyellt: külföldön rúdtáncosként szerezte meg a napi betevőt.
– Általában egy-egy hétre utazik külföldre, de idén például hónapokat töltött Cipruson. A műsor indulása előtt még úgy tervezte, kiugrik egy hétre, de nem hiszem, hogy kijutott – nyilatkozta a Borsnak a lány egyik ismerőse. – Egyébként magyar pasikkal nemigen áll szóba, legalábbis nem keresi a társaságukat. Mindig hangoztatta: nála csak külföldieknek van esélyük. Valószínűleg kifizetődő volt a sok kiruccanás, mert Viki sohasem panaszkodott, hogy kenyérgondjai lennének – tette hozzá a neve elhallgatását kérő férfi. A szőke lány nem feltétlenül lesz kapós, a ma este induló ÖsszeEsküvőkben, a műsorban ugyanis az első döntés az anyukák kezében van, akik valószínűleg nem értékelik majd kalandos múltját. A tizenhat lány közül négyet már ma, a beköltözés előtt hazaküldenek, így Vikinek van oka izgulni, hogy a félinformációk ismeretében marad-e esélye a bejutásra.
Viki neve több erotikus tartalmú internetes oldalon is feltűnik, némelyiken egy állítólagos szexvideója is látható volt, az utóbbi napokban azonban eltávolították a kisfilmet. Viki azt mondja, nincsenek titkai.
– Helyem van a beköltözők között, és azt vallom, hogy senkit nem a külseje alapján kell megítélni. Én így kezelem az embereket – mondta a Borsnak a szőke kebelcsoda. – Táncoslány vagyok, és olykor fotózások miatt is hosszú időt töltök külföldön – válaszolt kérdésünkre kurtán, mert mint mondta, nem akar hosszan magyarázkodni.