Kiki lánya is ott lesz majd az ÖsszeEsküvők című műsorban

Kiki lánya is indul az ÖsszeEsküvőkben. Az Első Emelet énekesének, Kikinek a lánya is ott lesz majd az ÖsszeEsküvők című műsor férjvadász táborában. Csenge 12 társával együtt keresi majd az ideális férjet.
Az 54 éves énekes lánya úgy döntött, szerencsét próbál a férjkereső műsorban. Mivel jelenleg nincs kapcsolata, így tét nélkül áll a párkeresők közé. A 23 éves lánynak eddig egy komolyabb kapcsolata volt, amelyben párjának édesanyjával is remekül kijött, így anyósok terén is csak a jó jutott neki. A ex mamája fiús anyukaként lányaként tekintett a csinos lányra, még ajándékokkal is elhalmozta kis menyjelöltjét.
Csenge édesapja, Kiki is szerette lánya udvarlóját, de az ö kegyeibe nem nehéz beférkőzni, mivel kevés olyan ember akad, akivel nem tudna közös evezőre jutni.
Kiki és Csenge kapcsolata sokkal több, mint egy átlagos szülő-gyerek kapcsolat. Barátként is tekintenek egymásra, így Csenge gyakran a legkényesebb problémákat és dolgokat is apjával beszéli meg. Az énekes lánya legbelsőbb titkait is tudja és igyekszik mindenben támogatni őt.
Az ÖsszeEsküvőkbe való beköltözés is közös döntés volt, melyet két hétnyi gondolkodási idő előzött meg. Csenge már fel is mérte a “kínálatot” és arra jutott, hogy már a rajtnál talált három fiatalembert, akik kiváltképp szimpatikusak számára.