Összeesküvők - Tüntetnének a fórumozók Claudiáért, Peller Mariann helyett

Tüntetnének a fórumozók Claudiáért, hogy Peller Mariann helyett a vörös démon legyen Tilla társa az ÖsszeEsküvőkben. A producer, Hajdú Péter a műsorvezető védelmére kelt, szerinte Mariann profi háziasszony lesz. Sokan örültek, számos néző azonban csalódottan vette tudomásul, hogy a csatorna új valóságshow-ját nem a jól megszokott páros, Liptai és Tilla vezeti. A régi képernyős mellett Peller Mariann bizonyíthat ugyanis az új produkcióban, amire néhány internetező indulatosan reagált. Az egyik fórumon olvasható hozzászólásokból az derül ki, hogy Claudiát látnák szívesen az Összeesküvők valóságshow háziasszonyaként. A fórumhozzászólások között erőszakos cselekedetekre is buzdítanak néhányan, de vannak, akik úgy vélik, a tüntetés a megfelelő megoldás. – Nem kell itt erőszak, egyszerűen tüntessünk ellene! Kimegyünk a TV2-höz és követeljük Liptait – olvasható egy másik tiltakozás. Egy másik vélemény szerint a producer, Hajdú Péter keze lehet a dologban, hiszen Claudia és közötte régi ellentét feszül.
– Nem azon múlik egy ilyen döntés, ki van régebben a csatornánál, vagy hogy ragaszkodjunk egy megszokott pároshoz az ÖsszeEsküvőkben. Egész egyszerűen jól mutat együtt Peller Mariann és Tilla. Nem kell minden műsort Claudiának vezetnie. Mariann várakozáson felül teljesített a castingon, és már korábban is bizonyított. Profi, biztos személyiség, akit szeretnek a nézők. Semmi közöm nincs ahhoz, hogy nem Claudia nyerte meg ezt a szerepet. A csatorna választja a műsorvezetőt, véleményem volt, de beleszólásom nem – mondta Hajdú. Peller Mariann nem tart a fenyegetőzőktől, de sajnálkozását fejezte ki a kialakult helyzet miatt.
– Nem félek, inkább szomorú vagyok, és elkeserítőnek tartom, hogy fájdalmat okozok nekik azzal, hogy megkaptam ezt a szerepet. Ám szívből remélem, hogy ettől függetlenül ők is jól szórakoznak majd. Őszintén szólva sokan vagyunk közszereplők, és mindig vannak olyanok, akik neheztelnek ránk – tudtuk meg a szőke lánytól, akit szeptember 16-tól láthatnak a nézők a valóságshowban .