Összeesküvők TV2 - Tévés főnököt szeret Peller Mariann

Bár titkolja szerelme kilétét a csinos műsorvezető, a Bors kiderítette, ki rabolta el a szívét. Az egyik kereskedelmi tévé főszerkesztőjeként dolgozó férfi már korábban kijelentette: Peller Mariann lesz gyermekei anyja.
Peller Mariann mindig őszintén válaszol, ha az újságírók faggatják. Az ÖsszeEsküvők háziasszonya kizárólag egyetlen kérdés hallatán burkolózik hallgatásba. Élete párjának kilétét nem hajlandó elárulni. És eddig sikerült is elérnie, hogy kapcsolata ne kerüljön a nyilvánosság elé.
Ám a Bors megtudta, hogy ki az, akiért Peller Mariann szíve dobog. A mindig mosolygó lány választottja ugyancsak televíziós. A negyvenéves, két méter magas férfi sikeres karriert tudhat maga mögött. Huszonkét évesen már a Duna Televízió sportosztályát vezette, és a Magyar Televízió sportriportereként az is megadatott neki, hogy az olimpiáról közvetítsen. Szenvedélyesen vonzódik az autós sportokhoz, ám jelenleg egy kereskedelmi televízió főszerkesztője. Peller Mariann az Összeesküvők műsorvezetője már több interjúban elmondta, hogy szerelmével egy munka kapcsán, telefonon keresztül ismerkedtek meg, és amikor a férfi letette a kagylót, kijelentette: ez a nő lesz gyermekei anyja, mert néhány perc alatt elvarázsolta az életvidám lány. A pár ismerősei szerint valóban két összeillő ember talált egymásra. Egy év után néhány hete költöztek össze. Mariann kedvese biztatására ült a volán mögé, hogy jogosítványt szerezzen. Az elmúlt időszakban jó néhány kilót ledobott, haját rövidebbre vágatta. Csak úgy ragyog a boldogságtól. Sőt Tilla, új műsorvezetőtársa a TV2 Frizbi című műsorának múlt heti adásában elmondta, hogy már a családalapítás gondolata is felmerült bennük. A Bors munkatársa telefonon érte utol a pénteki valóságshow-ra készülő műsorvezetőt, akitől megkérdeztük, miért titkos a sztori, hogy egy kereskedelmi tévé főszerkesztőjével kötötte össze az életét.
– Nem véletlen, hogy nem beszéltem soha a kedvesemről, egyelőre továbbra sem szeretnék. Azt gondolom, ez a mi magánéletünk, féltjük és óvjuk. Kapcsolatunk csak ránk tartozik, nem szeretnénk újságok címlapján mosolyogni.