Összeesküvők TV2 - Alexa a mellét is megmutatta a cél érdekében

Formás idomai juttathatják vissza Alexát a rezidenciára. A fekete démon ugyanis a sokak által támadott, kétgyermekes Másával küzd meg ma este az ÖsszeEsküvőkben.
Ma este kiderül, ki az a fiatal lány, aki egy időre lemondhat arról, hogy álmai férfija mellett egy gyönyörű lakás, autó, illetve havi egymillió forint boldog tulajdonosa legyen. A TV2 ÖsszeEsküvők című showjában ugyanis elsőként Mása tudta meg, hogy számára a péntek este végzetes lehet. Ellenfele az Ircsi által kiválasztott Alexa lesz. Mását az utóbbi napokban egyébként is számos támadás érte, hiszen internetes fórumozók is jelezték a műsor készítőinek, hogy a kétgyermekes anyuka nem feltétlenül példamutató szülő, sőt kifejezetten bulizós mama. Alexa így feltehetően egy hajszállal esélyesebb lehet orosz származású riválisával szemben. A Bors egyik olvasója pikáns képeket juttatott el a szerkesztőségünkbe a csinos arajelöltről.
– A műsor honlapjára tévedtem, s éppen az a gyönyörű fekete lány öltözött át. Szerencsére sikerült elkapnom a pillanatot. Hát mit mondjak? Szemrevaló cicikkel rendelkezik – írta lapunknak a fotók beküldője, Zalán. Ám egyes fórumozók szerint nem véletlenül vetkőzött úgy Alexa, hogy azt a kamera rögzíthesse. Sokan biztosra veszik, hogy a bájaival szeretne nagyobb szavazótáborra szert tenni.