Az Összeesküvők rezidencia közvetlen környezetében élők a helyi jegyzőhöz fordultak

A helyi jegyzőhöz fordultak Hajdú Péter valóságshow-ja miatt a szomszédok. A lakók azt szeretnék, ha a producer fizetne nekik a kellemetlenségekért, különben tönkr teszik a forgatást. Birtokvédelmet kérnek a helyi jegyzőtől Hajdú műsora miatt azok a budaörsi lakók, akik az ÖsszeEsküvők-rezidencia közvetlen környezetében élnek. A felháborodott szomszédok szerint egyre rosszabb a helyzetük a napi huszonnégy órás forgatás miatt. – Nem vesznek minket emberszámba – panaszkodik egy kisgyermekes anyuka, aki az ÖsszeEsküvők-rezidencia közvetlen közelében lakik a családjával. – Napközben kiabálnak, éjszaka gajdolnak. Egész nap az arcunkba világítanak a reflektorok, és az utcánkban olyan a forgalom, mint az M7-esen – sorolja panaszait a fiatal nő. – Már többször beszéltünk a szerkesztőkkel, sőt Hajdú Péterrel is, de ő a TV2-re mutogat. A lakókkal ezért elmentünk a helyi jegyzőhöz, és végül arra jutottunk, hogy kérjünk birtokvédelmet. A napokban be is nyújtjuk.
– Egy formanyomtatványon kell beadni a kérelmet, amelynek elbírálására harminc napja van a jegyzőnek – nyilatkozta lapunknak dr. Ungvári Renáta ügyvéd, aki szerint, ha kedvezően bírálják el a kérvényt, betilthatják a forgatást.
– Arcátlanság, hogy Hajdú Péter a forgatások után szépen hazamegy a csendes kis lakóövezetébe, és jót alszik, miközben mi ébren hánykolódunk. Ha annyira fontos neki ez a műsor, költöztesse az egész brigádját a saját szomszédságába, és élvezze az éjszakai műsort. Ez a ház, ahol most forgatnak, már rengeteg gondot okozott nekünk. Eddig fényes nappal pornóforgatásokat néztünk, ha akartuk, ha nem. Egy alkalommal még lovat is hoztak, el sem akarom képzelni, mire használták. Ez a forgatás azonban még annál is zavaróbb. Csukott ajtók és ablakok mögött élünk, pedig nekünk is jogunk van a nyugodt élethez.
Hajdú Péter hétfőn kapott ügyvédi papírt a szomszédoktól.
– Korábban személyesen és levélben is tudattam velük, hogy hajlandók vagyunk meghallgatni őket – mondta a Borsnak a producer. – Ehhez képest hétfőn a szomszédok nyíltan közölték, hogy pénzt akarnak, különben meghiúsítják a műsort. Két kollégám is tanúja volt ennek. Nem tudom, miért kellene fizetnünk, és milyen kárt okoztunk. Ráadásul nem hiszem, hogy fenyegetéssel el lehet intézni ezt az ügyet. Korábban is forgattak már ebben a házban, ráadásul felnőttfilmeket. A huszonnégy lakónk rendeltetésszerűen használja az ingatlant. Jeleztem a TV2 vezetőinek a lakók panaszait, és ezúton is közlöm, szívesen meghallgatjuk őket – tette hozzá Hajdú Péter.