ÖsszeEsküvők - Anyu kedvencei találkoznak apu kedvenceivel - Mi sül ki ebből?

Az ÖssszeEsküvőkről csupán annyit tudtunk eddig, hogy tizenkét csinos lány fog versenybe szállni hat szuperférfiért, akiket anyukájuk instruál majd. Jönnek a sárkánytípusú anyósok, a főzni nem tudó cicababák és az elkényeztetett fiúk, valamint a sekélyes beszélgetések, és a Kovi, majd Benkő művész úr által leharcolt budai villa. Pofon vágott a valóság: nem ilyen volt az első adás, nagyon nem. A pénteki adás dinamikusan indult: bemutatkoztak a fiúk és az anyósok, aztán a srácok egy galériában felállított arcképcsarnokban kiválasztották, melyik menyecske tetszene nekik első blikkre. Majd jöttek az ara-jelöltek négyesével, összesen 16 lány. A szabályok szerint azonban csak tizenketten juthatnak be a rezidenciára, tehát minden négyesből egy lány kipottyant - az anyósok szimpátiaszavazása alapján. Vártuk a bugyuta kisfilmeket, de 16-ból maximum három lány volt affektálós, tényleg kellemes meglepetést okoztak a csajok. A négyes bemutatkozó kör után a leányzók is letették voksukat a srácok mellett. Volt olyan páros, akik már most egymást választották.
A fiúk és a mamákRicsi tehetős srác, öltönyben nyomja, amitől nagyon  flegmának és marconának tűnik: nem is nagyon mosolygott a műsor alatt. Kaszinót vezet, édesanyja pedig Lagzi Lajos exe. Peti csibészes, sportos srác, aki édesanyjával, Ágival él. Norbi sármos veszprémi fiú, szintén otthon a mama szoknyája mellett tengeti napjait. Marci, a bohém fodrászfiú anyukája tűnt a legszigorúbbnak, mégis sokszor mosolyogtam a beszólásain. A fia pedig édes művészlélek. Csoki a szomorú szemű atléta, egyedülálló anyukával, akire ő főz. Sziló büszke focista múltjára, és "terminátor" édesanyjára, Erzsóra is, aki testnevelés tanárnő, és elszánt éllovasa a mellrák elleni küzdelemnek.
Az arajelöltekSzőke, barna, alacsony, magas, intelligens, butácska, házias, ügyetlen, sportos, lusta - elég széles a paletta. Kellemes lányok akadtak bőven, volt, akit meg is sajnáltam, amikor kipottyant.
A versenyben maradt lányok:- Enikő (24) egy londoni étterem üzletvezetője;
- Renike (21) Debreczeni Zita a példaképe, de bemutatkozásakor meglepően jó benyomást keltett;
- Csenge (23) Kiki lánya;
- Alexa (22) thaiboxos szexbomba, aki 25 éves kora előtt anyuka szeretne lenni;
- Diaz (22) jó kukta, hasonlít Cameron Diazra, és vendéglátózik;
- Zsanett (28) magas, kézilabdás lány, édes szeplőkkel;
- Mása (23) a mezőny legbátrabb versenyzője, 2 gyermekes, szupercsini fordító;
- Petra (22) vajdasági rendmániás menyecske;
- Mónika (20) a maximalista szőke;
- Niko (22) ózdi pultoslány nagy reményekkel (Majka már foglalt!);
- Zsanika (18) a legfiatalabb fruska, akit kölcsönkértek a gimnáziumból;
- Csilla (24) igazi focistafeleség, aki a médiában szeretne elhelyezkedni.
Pontosabb személyleírások a jövő héttől esedékesek, de azt tudni kell, hogy százalékos arányok szerint az anyukáknak Enikő, Mása és Petra volt a legszimpatikusabb.
A tét: a reményekkel teli jövőA fiúk és a lányok elfoglalják a helyüket, s már indul is a szavazás. A nézők szavazhatnak a számukra legkedvesebb anyukára illetve lányra. A kiválaszott anyós pedig párbajra küldheti a számára legkevésbé szimpatikus hölgyeményt. A nyeremény pedig: szerelem, autó, lakás, utazás, pénz - tehát egy közös, remémnyekkel teli jövő.