Összeesküvők TV2 - Ezért szeretik tapogatni a nővérek Csokit!

Helyén van a szíve - na ez az e kifejezés semmiképp sem használható Csokira (23), az ÖsszeEsküvők egyik szívtiprójára. A TV2 valóságshow-jának talán legszebb testű fiatalembere ugyanis situs inversusszal született. Ez azt jelenti, hogy a belső szervei éppen az ellenkező oldalon helyezkednek el, mint az átlagembereknek, így a szíve például a bal helyett a jobb oldalon dobog. Az orvosok le is mondtak róla csecsemőkorában, édesanyjának, Ircsinek (47) fia születése után hosszú ideig attól kellett rettegnie, hogy bármikor elveszítheti szeme fényét. Csokit sokáig lélegeztetőgépen tartották, nem sok esélye volt a túlélésre, ám igazi harcos gyerek volt, nemsokára elkezdte magától venni a levegőt. Arról nem is beszélve, hogy szinte csodaszámba megy az is, hogy minden orvosi várakozásnak ellentmondva megérte a felnőttkort.
- Minden szervem a másik oldalon van, így születtem. Ez elsőre kissé ijesztő lehet, de egyébként semmi bajom. Rendszeresen járok vizsgálatokra, a fiatal orvosnak tanuló egyetemisták állandóan csodájára járnak ennek az egésznek - mesélte nevetve a fiatalember, aki meglehetősen könnyen veszi ezt a különleges fejlődési rendellenességet. Sőt kifejezetten szeret ezzel viccelődni, főleg amikor lányokkal ismerkedik.
Hiszen míg más a bal oldalához kap, ha egy női szempártól hevesebben dobog a szíve, addig ő mindenki nagy meglepetésére a jobb oldalán mutatja meg, milyen hatással is volt rá a kiszemelt hölgy. - Szeretnek tapogatni, a kórházban is simán engedtem a nővérkéknek, meg a medikáknak, hogy a jobb oldalon hallgassák meg a szívem - viccelődött Csoki, aki talán éppen emiatt a betegsége miatt nagyon figyel az egészségére. Naponta több órát edz, nem iszik, nem dohányzik és különösen figyel arra, hogy a szervezete ne károsodjon.