Mónika is ott lesz az ÖsszeEsküvők szereplői között

Mónika magabiztosan, ám egy kis titokzatosságot hozva csatlakozik az ÖsszeEsküvők csapatának 12 férjvadásza közé. A csinos szőke lány meg van győződve arról, hogy a férfiak sumákolását tévedés nélkül szűri ki.
Alaposan össze kell kapnia annak magát, aki Mónika mellett teszi le a voksát. A 20 éves lány határozott elveket vall a férfiakkal kapcsolatos elvárásairól, melyben a félrelépéseknek, de még a félrekacsintásoknak sincs helye. Ő az, aki valóban hamar utol éri a hazug embert, hiszen minden porcikája észleli a legapróbb változásokat. A lány jelenleg a szüleivel él, ám tartja magát annyira érettnek, hogy akár az igazit megtalálva házasságra adja a fejét. Nem régen történt szakítása után az ÖsszeEsküvőktől reméli a nagy őt. Azt is tudja magáról, hogy képtelen parancsolni ösztöneinek, így ha testi vágyak veszik át az esze felett az irányítást a kamerák ellenére sem tud magának megálljt parancsolni.
Mónika azt mondja, vele az anyósjelölt csak jól járhat, hiszen nemcsak szerető felesége lenne a fiának, hanem annak édesanyjának is jó barátnőjévé válna