ÖsszeEsküvők - Cicivillantása után kapós lett Alexa,

A rezidencia bomba nőjének tartották, most címlapon bizonyíthatja, nem véletlenül. Alexának a meztelen fotózás feltehetően udvarlók ezreit és az igaz szerelmet is meghozza majd. Hiába a bomba alak, a szívdöglesztő mosoly, Alexának esélye sem volt a kétgyermekes Mása ellen, így kiesett a TV2 valóságshow- jából, az ÖszszeEsküvőkből, de szinte azonnal új ajtók nyíltak ki előtte. A CKM és a Playboy főszerkesztője ugyanis még aznap éjjel SMS-t írt a műsor készítőinek, hogy találkozni szeretne a lánnyal. – Való igaz, megkerestem a műsor producerét, és szeretnék minél hamarabb ebédelni Alexával – ismerte el Pantl Péter, de többet egyelőre nem kívánt mondani.
Alexa a kiesése előtt már adott ízelítőt a nézőknek, hogy lenne mit mutatnia, akár a címlapokon is. Kikandikáló mellét pedig néhány óra leforgása alatt tízezrek nézték meg az interneten. A fiatal lány korábban azt mondta: huszonöt éves kora előtt szeretne gyermekeket szülni, így – ha már a műsorban nem találhatja meg élete párját – a címlapfotózás hozhatja meg számára az igaz szerelmet.
– Le akarnak vetkőztetni? Nem is tudtam még erről – mondta a Borsnak Alexa.
– Ha ez igaz, akkor nagyon örülök. Korábban is gondoltam már ilyesmire, és egy dolog biztos: ha valóban így lesz, akkor mindenképpen ízléses képeket szeretnék. Pucsítani nem fogok – mosolygott a fekete kebelcsoda. – Fura itt kint. Néha belenézek a show-ba a neten, de nem sokáig bírom, mert rossz, hogy nem lehetek ott – tette hozzá.