Összeesküvők TV2 - Alekosz Másával bújt ágyba

Nem változott: minden lánynak udvarolt, még egy anyóssal is flörtölt. Alig pár órája lakott bent az ÖsszeEsküvők rezidenciáján Alekosz (33), máris támadásba lendült. Persze semmit nem bízott a véletlenre, és – ugyan az első pillanattól a kétgyermekes családanyát, Mását (23) szemelte ki magának – a beköltözésére rendezett retróbulin „letesztelte" az összes facér menyasszonyjelöltet. Egész este csak a csajokkal foglalkozott, hiába lelkesedtek az új lakó miatt a TV2 valóságshow-jának vőlegényjelöltjei, Alekosz nem törődött velük. Elvonult beszélgetni Diazzal, Másával, Enikővel, nagy figyelmet fordított Mónikára, de az anyósok sem úszták meg a kitüntető figyelmet, az igazi valóságshow-veterán még Ricsi anyjával, Évával is flörtölt. Az este végén aztán az egyelőre egy hétig védettséget élvező új játékos döntött: Mását választotta hálótársul.  
– Nagyon bejön Mása, a lelke és a teste is. Szerintem ő egy olyan titokzatos lány, akit először ki kell csomagolni ahhoz, hogy hozzá lehessen férni a lelkéhez. Nekem ez nagyon tetszik – magyarázta Alekosz, aki csak legyintett, amikor Mása elmesélte neki, a mamák azért akarták kiküldeni a játékból, mert van két gyereke. – Szerintem ez nem lehet akadálya egy szép szerelemnek – szögezte le a kétgyermekes anyukának, majd kinyilvánította, hogy Mása mellett, a lány ágyában szeretne nyugovóra térni.
És ezt a tőle megszokott, körmönfontul bonyolult módon meg is indokolta: a fengsuj szerint ott lenne a legmegfelelőbb helyen az ágya, ahol éppen Mása fekszik. És az sem utolsó indok, hogy ez az ágy éppen a fürdőszoba mellett van, illetve elég közel hozzá van egy másik ágy, ahol két lány (Diaz és Mónika) alszik.
– Szóval ez lesz az én kis birodalmam, természetesen, ha önnek nincsen ellenére – mondta Másának.
– Rendben, legyen így – válaszolt Mása, ami szintén nem meglepő, hiszen ez a „kapcsolat" sokat hozhat még az eddig is számítóként megismert orosz származású lány konyhájára.