Összeesküvők TV2 - Meggazdagszik árulásán Alekosz

Bár Alekosz állítja, a játékszenvedély hajtotta, amikor átpártolt az RTL Klubtól a TV2- höz, úgy tudjuk, korántsem csak erről van szó: kétszer annyi pénzt kap, mint amenynyit elvesz tőle régi csatornája. Alaposan megfontolta döntését Nagy Alekosz, mielőtt igent mondott Hajdú Péter felkérésére, és bevonult az ÖsszeEsküvők közé. A VV-villát a Rezidenciára cserélő valósághős értesülésünk szerint több tízmillió forint körüli összegért vállalta, hogy felrúgja az RTL Klubbal kötött szerződését, és felturbózza a TV2 reality nézettségét. Mindent alaposan eltervezhetett, csak egyvalamiről feledkezett meg. Arról, hogy közös szereplésükről értesítse édesanyját, Váját. Neki két napja volt összepakolni a beköltözés előtt. A fiam hazajött, és azt mondta az anyjának, hogy készüljön, mert mennek a TV2-be – meséli érdi otthonának nappalijában Tibor, Alekosz édesapja.
A fiam nem hülye, pontosan tudta, mire mond igent. A fejében lefuttatta, hogy mit veszít és mit nyer ezzel az ügylettel. Azt mondta, hogy nem érdekli a nyereménylakás, úgysem szerette, vihetik az RTL-esek. A kocsiért sem fáj a szíve, majd vesz másikat, az is mehet. Sőt a havi nyolcszázezer forint – vagyis az egymillió a levonások után – utalását is leállíthatják, bekalkulálta.
Tibor szerint fia nem elsősorban a gázsiért adta be a derekát a TV2-nek.
Nagyon szeret képernyőn lenni, ez fontosabb neki, mint a pénz. A fiam hónapokat várt arra, hogy az RTL-től ajánlatot kapjon, de nem érkezett felkérés. Minden jöttment lehetőséget kapott, csak ő nem. Nem Alekosz kereste meg a TV2-t, hanem a csatorna a fiamat, de abban biztos vagyok, hogy nem sokáig kellett agitálni. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora összeget kap, mert nem foglalkozom a pénzügyeivel, de azt tudom, hogy kevesebbért nem menne be, mint amennyit elvesznek tőle. Kétszer annyiért viszont igen.
Ez azt jelenti, hogy Alekosz „júdáspénze” több tízmillió forint, vagyis az Okostojás minden idők legjobban fizetett valósághőse lesz.
Másával aludt az érdi amorózóAlekosz már a beköltözése napján büszkén vállalta, hogy a péntek esti ÖsszeCsapáson Másának szorít, sőt beköltözése napján a kétgyermekes édesanyát választotta hálótársának. Másának mindenképpen kapóra jön Alekosz kitüntetô érdeklődése, ha játékban akar maradni a fődíjért, megnyugodni azonban nem nyugodhat meg, hiszen rövidesen újabb harcok állhatnak előtte. Hetek óta castingolnak új szereplőket, Alekosz beköltözésével pedig főleg új lányok megjelenése várható.
– A felhívás elhangzott a műsorban: várjuk édesanyák és fiaik, valamint egyedülálló nők jelentkezését az ÖszszeEsküvőkbe. Jelenleg a reménybeli beköltözők kiválasztása zajlik, és nem kizárt, hogy éppen egy hölgy lépi át hamarosan a Rezidencia küszöbét – mondta a Borsnak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
A biztonsági őrből főállású valóságshow- hőssé vált érdi macsónak így különösen izgalmas és mozgalmas napjai lehetnek majd a Rezidencián. Azt ugyanis már Hajdú Péternek is elmondta a Frizbi felvételén: egy nő sem lehet biztonságban tőle.
– Minden nőben látom a szépséget. Akár a belső, akár a külső jegyekben. És minden nő érdekel. Fontos, hogy két méteren belül kerüljek hozzá és megérezzem a rezgéseit. Aztán ha a finom módszerekkel nem jutok előre, akkor a durvábbakat választom – magyarázta a beköltözése előtti utolsó interjújában. Mindezt ráadásul úgy, hogy azt sem titkolta, kint két nô is van jelenleg az életében, akiket szeret.