Összeesküvők TV2 - Ricsi női közül választhattunk – Niko nyerte az összecsapást

A kilencedik összecsapás két versenyzője Ricsi jelenlegi és előző nője, Niko és Mónika voltak. Niko az ÖsszeEsküvőkben elszerette Ricsit Mónika mellől egy alkoholgőzös éjszakán. Sokakban megkérdőjeleződött Niko és Ricsi szerelmének őszintesége, melyről most a nézők is véleményt formálhattak az összecsapáson keresztül.
Mónika kijelentette, hogy a rezidencián belül nem fog Ricsivel testi kapcsolatot létesíteni és talán ez lett a veszte. Niko kihasználta a lehetőséget és elcsavarta Ricsi fejét. Ez ellenérzét váltott ki a többiekben és mind Ricsinek, mind pedig Nikonak alig maradt barátja (persze Nikonak addig sem volt sok).
Mónika nehéz helyzetbe került, hiszen a legtöbb fiú már foglalt volt. Ha játékban akart maradni Alekossszal vagy Marcival kellett volna kezdenie. Mónika inkább megpróbált újra közelebb kerülni Ricsihez, melyet természetesen Niko megakadályozott.
Tegnap a nézők véleményt formálhattak szavazataikkal, hogy Ricsi melyik lánnyal legyen együtt és melyiküknek kell távoznia az ÖsszeEsküvők rezidenciából. A 9. összecsapást hatalmas különbséggel Niko nyerte meg és Mónikának kellett hazamennie az ÖsszeEsküvőkből. A rezidencián inkább Mónikát várták volna vissza.