Összeesküvők TV2 - Műsort kaphat Alekosz az összeesküvéséért

Alekosz biztos, hogy nem fog rosszul járni, az Összeesküvők nézettsége pedig már közelít a Fókuszéhoz, így Hajdú Péterék egyelőre elégedettek. A valóságshow-hős meg majd kap valamit.
Lassan, de biztosan elvonult a nagy port kavaró viharfelhő a TV2 saját gyártású valóságshowja, az Összeesküvők fölül, Alekosz is beszokik a házba, meg anyukája is, most már tényleg csak az ügyvédek gigászi összecsapása végén derül majd ki, hogy megérte-e a csatornának lenyúlni a Való világ tavaszi szériájának győztesét. No more BB VV Hajdú Péter, a műsor producere érdeklődésünkre elmondta, további meglepetés-szereplőt egyáltalán nem terveznek becitálni a rezidenciára, elég nekik Alekosz, aki - bár még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni - úgy néz ki, beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen a műsor nézettsége beérte a konkurens Fókuszéét. „Valójában mi csak Alekosszal tárgyaltunk, senki mással, és nagyon bízom benne. Egy ideig azért ment az ötletelés, hogy ki menjen be, és valóban felmerült néhány régi Big Brotheres neve, de aztán nem akartuk, hogy ez a két műsor keveredjen a nézőkben, így elvetettük az ötletet, tehát nem, nem fog beköltözni Renátó sem, azt se tudtam, hogy itthon van. Hajdú Péter szerint persze egyértelmű, hogy az RTL Klub perelni fog, de ez azért nem precedens értékű ügy, hiszen előfordult hasonló már Molnár Anikóval, vagy a mostanában unalomig ismételt sztori Pongóval, aki rögtön a kiesése után átlovagolt az RTL Klub valóságshowjába. „Én Alekosz szerződését nem is láttam, de a jogászaink természetesen megvizsgálták, és a csatorna nyilván pervesztés esetén is partner lesz a kötelezettségek átvállalásában. Nem az van, hogy Alekoszt rávettük, hogy szerepeljen, aztán meg sorsára hagyjuk. Magyarul, nem hagyjuk egyedül Alekoszt a bajban, ha baj van.”
A Frizbi műsorvezetője nem érzi úgy, hogy bárki rajta verné le Alekosz elrablását a konkurenciától, nem találkozik negatív véleményekkel sem, pedig mondják, hogy ő minden baj okozója. „Ez nem egyedül az én döntésem volt, közösen a Tv2-vel választottuk Alekoszt. Én egy személyben ilyen horderejű dologról nem dönthetek, lehet, ez máshogy jön le az olvasóknak, de pervesztés esetén is a TV2 állja a költségeket, ez már nem az én kompetenciám.”
Sarka Kata férje hozzátette, Nagy Alekosznak és anyukájának pontosan ugyanolyan szereplői szerződése van, mindenben ugyanazok a feltételeik, mint a többi bentlakónak. „Arról nem beszélhetek, hogy az Összeesküvők után Alekosz feltűnik-e valamiben a csatornán, vagy hogy mivel kompenzálják pervesztés esetén, de ebben a műsorban ő nem kiváltságos.”
Alekosz tehát nem fog rosszul járni, Hajdú Péter meg bízhat benne, hogy Alekosz személye meghozza a várva várt sikert a TV2-nek, hiszen rájuk fér. A műsorvezető továbbra is a Frizbivel és az Összeesküvőkkel foglalkozik behatóbban, és bár ő is hallott arról, hogy cége esetleg átveszi a Jóban rosszban című napi sorozat gyártását, de állítja, hogy ezek a pletykák nem igazak. „Tudomásom szerint nem is fog kikerülni külső céghez a sorozat, de valójában egyáltalán nem tudok erről semmit.”