Összeesküvők TV2 - Sziló megütötte Renikét, ezért kizárták a játékból

Fekete nap volt az ÖsszeEsküvőkben. Az ÖsszeCsapás mellett egy újabb hír borzolta a kedélyeket. Diaznak soron kívüli orvosi beavatkozásra volt szüksége, így nem térhet vissza a továbbiakban a rezidenciára. Másik hír is drámai módon forgatta fel a szereplők életét. Szilónak Renikére mért ütése miatt kellett  vállalnia tettének következményét.
A rezidencia naptárfotózást kapott feladatul. A lányok igen sokat mutattak magukból, így Alekosz, mint fotós kiélhette vágyait. A görögnek azonban nem sikerül beilleszkednie a rezidencia életébe, bár nem sok erőfeszítést tesz ez irányba. Igyekszik az írott és íratlan szabályokat is felrúgni, mellyel gyakorlatilag az egész rezidenciát egy emberként fordítja maga ellen.
Marci és Ricsi továbbra sem tudnak zöld ágra vergődni, ám a konfliktusuk hamarosan végleg lezárulhat, hiszen a mai ÖsszeCsapással valamelyik mama-fiú páros távozni kényszerül a műsorból.
Marcsi és Ricsi tiszteletére a lakók bulit rendeztek. A partin Alekosz szolgáltatta a talp alá valót, ám nem volt felhőtlen a hangulat Sziló és Renike féltékenységi balhéja miatt, mely az új lány Dóra miatt robbant ki. A vörös lány nem csak a Szilo-Renike páros kapcsolatát kuszálta össze, hanem Ricsi és Niko között is parázs vita alakult ki. A legdurvább vita mégis Szilóék között alakult ki, mely a tettlegességig fajult. Sziló pofon vágta Renikét. Mindezt nem máskor, mint a család elleni erőszak világnapján.
Sziló tettének következményeként Szilót és Erzsókot kizárták a játékból és el kellett hagyniuk az ÖsszeEsküvők rezidenciáját.