ÖsszeEsküvők TV2 - Mónika kijött a rezidenciából

Mónika (23) az igaz szerelmet kereste, mára már nyilvánvalóvá vált, mindhiába. Mégsem szomorú, amiért kiesett a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorából, épp ellenkezőleg. A Nikó ellen elszenvedett súlyos arányú vereségen meglepő könnyedséggel túltéve magát, már új tervek szövögetésébe kezdett a szőke ciklon. És nem csak átvitt értelemben. Barátnőivel összefogva ugyanis szeretne ruhatervezéssel foglalkozni a jövőben, reményei szerint idővel talán saját ruhamárkát is alapíthat.
Azt is elmondta, frissen szerzett ismeretségét a későb­biekben is kamatoztatni szeretné, példának okáért a műsorvezetéstől sem zárkózna el, ha erre lehetőséget kapna. Igaz, ilyen felkérés ezidáig nem érkezett, de ami késik, nem múlik.
Az összecsapás utáni éjszakát egyébként szűk családi körben töltötte Mónika. Minden bizonnyal anyukája és testvére támogatása is nagyban hozzájárulhatott a gyors lelki regenerálódáshoz.
Tény és való, a párbaj  másnapján már felszabadultan, terheit lerázva nyilatkozott lapunknak a kikosarazott feleségjelölt.
Kérdésünkre, hogy mit érzett, amikor megtudta, Ricsi nem őt, hanem legfőbb riválisát, sőt ellenségét várja vissza a rezidenciára csak annyit reagált: megérdemlik egymást. A lány ugyanis rajongott Ricsiért, aki ennek ellenére Nikóval töltött el néhány feledhetetlen órát. Mónikát ez természetesen felzaklatta, mégis úgy tűnt, az utolsó pillanatig bízott abban, hogy a fiú őt választja majd.
A szerelmi háromszög az ő távozásával mindenesetre végérvényesen felbomlott.
Rájöttem, hogy bent már senkinek nem vagyok fontos – mondta a lány, akinél most talán újra szabad a pálya.