Összeesküvők TV2 - Nikó fedetlen keblei a plazmatévén

Az ÖsszeEsküvők című párkereső realityből egészségügyi okok miatt idő előtt távozó Diaz az Esküdj éjszakai adásában bejelentkezett Majkához telefonon. Kiderült, milyen típusú pasi jött volna be neki... eközben a háttérképernyőn Niko fedetlen keblekkel pancsolt a kádban Ricsi társaságában.
Az ÖsszeEsküvők "fekete péntekén" öten távoztak a Rezidenciáról. Marci és Kati mama a párbaj során esett ki Ricsivel és Évával szemben, Szilo és Erzsók az ominózus "pofon" miatt volt kénytelen elhagyni a műsort, a szőke bombázó Diaz viszont egészségügyiokokból. Azóta megműtötték, jól van, jelenleg nagyszüleinél pihen. Az Esküdj hétfői adásában Majka beszélgetett vele telefonon. Kiderült, Diaz azért volt válogatós a játékban, mert nem talált olyan férfit, aki igazán érdekelné. Egy Majka típusú pasi biztosan bejött volna neki.
Miközben ezt jól megtárgyalták, Majka mögött, a háttérben lévő tévén élő képet lehetett látni a Rezidenciából. Ricsi és Niko örült egymásnak a fürdőkádban - és csak egyikükön volt ruha...