Összeesküvők TV2 - 100 millióba kerül Alekosz a TV2-nek

Alekosz és édesanyja beköltözik az ÖsszeEsküvőkbe! Mindez nem lenne nagy szenzáció, ha a görög származású valóságshow-hőst nem kötné szerződés az RTL Klubhoz. Így azonban egy persorozat indulhat, amelynek költségeit átvállalja a TV2.  Tegnap délben a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén szokatlanul sok újságíró jelent meg, ugyanis hatalmas titkolózás övezte a vendégek egyikét. A sajtó képviselőinek mobiltelefonjait elvették a felvétel kezdete előtt. Biztonsági őrök lepték el a TV2 székházát és egy hatalmas fekete limuzin gördült az épület elé. Hajdú Péter több alkalommal is be-, majd kiszállt az autóból, és egy fél órán át várt a sajtó, hogy kinyíljon a limuzin ajtaja, és kiderüljön, milyen nagy dobásra készül a csatorna.
Miután ez megtörtént, a fotósok döbbent arccal villogtatták gépeiket, Alekosz pedig szemlátomást fürdőzött a fényárban. Sőt mindenkinek vágott egy haskinyomós Alekosz-pózt. A stúdióban helyet foglaló közönség véget nem érő tapssal és örömujjongással fogadta az egykori villalakót, aki Hajdú Péter kérdéseire válaszolva mesélt a könyvéről, a szexről, a volt VV-s lakótársaival való kapcsolatáról, mi több, arról is, hogy egy őt megbírságoló rendőrnőt megpróbált ágyba csalni.
– Imádom a filmeket, tizenöt-húsz év DVD-zés során nagyon megszerettem a szerepjátékokat. Akár a szexben is – magyarázta Alekosz, majd egy alkalommal az érdi otthona kapcsán már kicsúszott a rezidencia kifejezés a száján, amelyet a műsorvezetővel együtt megmosolyogtak.
– Rájöttem, hogy lételemem a játék. És jó pár hete ezt elvették tőlem. Ezért most úgy gondoltam, beköltözöm a Rezidenciára – jelentette be Alekosz, majd csatlakozott hozzá az édesanyja. – Íme, az anyukám, Vája! – mondta a szexcyborg, akit Hajdú Péterék szinte azonnal autóba ültették ôket, hogy átmeneti otthonukba szállítsák.
Ám a beköltözés bizonyára nem marad következmény nélkül, hiszen Alekoszt szerződést köti az RTL Klubhoz. Így még az is megeshet, hogy a VV4 nyertese elveszíti nyereménylakását, a havi egymilliós álomfizetését és luxusautóját. Alekosz valószínűleg mindezzel tisztában lehetett, de valamiért mégis érdemes volt megcsalnia csatornáját. A TV2 programigazgatója röviden válaszolt ezzel kapcsolatos érdeklődésünkre. – Nagyon örülünk, hogy Alekosz és édesanyja részt vesz az ÖsszeEsküvők című műsorban – mondta Kiss Péter. Hasonlóan vélekedett Hajdú Péter is: – Örülök, hogy Alekosz és anyukája ezentúl a TV2 csapatát erősíti. A szerződése részleteiről egyelőre nem kívánok nyilatkozni – tette hozzá a producer.
Információink szerint a megállapodás Alekosz szempontjából megnyugtató, hiszen úgy tudjuk, a TV2 minden esetleges jogkövetkezményért felelősséget vállal a realitysztár védelmében.
Kemény büntetésre számíthatHa Alekosz valóban megjelenik a TV2 képernyőjén, megszegi az RTL Klub produkciójával kötött élő szerződését, tehát ennek minden következményével számolnia kell – tájékoztatta lapunkat Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. A Bors úgy tudja, ez azt is jelentheti, hogy a VV-nyertesnek nem folyósítják tovább a havi egymillió forintot, és visszaveszik luxus nyereménylakását, autóját, illetve kártérítési pert indítanak ellene. A megszegett szerződésből származó kár összege 60 és 100 millió forint közé tehető, vagyis ennyit bukhat Alekosz. Úgy járhat, mint a ValóVilág 2 győztese, Vitkó Laci, aki ugyan nem pártolt át a konkurenciához, ám egy napilapnak azt nyilatkozta, hogy nem kíván azonosulni a VV3 játékosaival, a nevét pedig semmiképp sem adja a valóságshow-hoz. Ez éppen elég volt arra, hogy az RTL Klub azonnal leállítsa Laci havi apanázsát, aki így hárommillió forinttól esett el. Figyelmeztették: a következő hasonló nyilatkozatnál a nyereményházából is kilakoltathatják. Mindezek tudatában biztosan nem lehetne találni olyan bolondot, aki felrúg egy szerződést, hacsak Alekoszt a TV2 nem biztosította arról, hogy nem kell aggódnia.