Összeesküvők TV2 - Niko akár Ricsivel is összejöhet

Az ÖsszeEsküvők háza folyamatosan hangos a vitáktól. Niko és Ricsi légyottja azonban soha nem látható módon korbácsolta fel az indulatokat a házban, melyek nem kívánnak lecsendesülni. Holnap ÖsszeCsapás, melynek során kiderül, hogy Kati mama és Marci vagy Ircsi mama és Csoki kapnak esélyt, hogy tovább küzdjenek a fődíjért.
A Niko Ricsi ügy kapcsán sok a kérdés a luxusbörtön falai közöt. Teljesen senki számára nem egyértelmű az érintetteken kívül, hogy valójában mi is történt Niko és Ricsi között. Mónika legnagyobb bánatára azonban egyre inkább kezd kitisztulni a kép a randiról.
Sziló és Renike között is konfliktus alakult ki, melynek során Sziló elmondta, hogy tart Renike fiatal korától és attól, hogy a lány még nem élte ki magát. Sziló azt is elmondta, hogy nm szeretne olyan nővel kezdeni, aki az éjszakában dolgozik. Renike szerint ezzel rá célzott.
Ricsi továbbra is nagyon szégyelli magát, amit Marcinak is elmondott. Marci elítéli annak ellenére, hogy Ricsi elmondta, hogy nem volt képben az eseményeket illetően. Ahogy ő fogalmazott “ez mészárlás volt”. Ricsi szerint amellett, hogy Mónika érzelmileg a leginkább érintett az ügyben Nikó is nagyon rosszul jött ki a randi estéjéből.
Niko és Ricsi szembesült tettének súlyával egy kibeszélő show keretében.  A show végére Kati mama és Éva nagyon durván összeveszett. Ez esetben is Móni szenvedett a legtöbbet, hiszen olyan kérdések hangzottak el, melyek felértek egy döféssel. Diaznak meggyőződése, hogy Niko tette nem más volt, mint Móni ellen irányuló bosszú. Éva lesütött szemekkel hallgatta fiát és alkalmi barátnőjét, ám látszott rajta, hogy iszonyatosan szégyelli azt, amit hallott és látott.
Tilla szerint a legnagyobb gond az, hogy Ricsi és Nikó még önmagának sem hajlandó bevallani, hogy kölcsönösen vonzódnak egymáshoz.
Niko és Ricsi megpróbáltatásai az Éva mamával folytatott hármasban történt beszélgetés keretében is folytatódott, ám továbbra sem tudtak érdemleges magyarázattal szolgáni. Egyre inkább körvonalazódni látszik, hoigy Nikó bármire képes a nyeremény reményében.
A holnapi ÖsszeCsapáson kiderül, hogy mely anya és fia távozik a rezidenciáról.