Összeesküvők TV2 - Mindent elveszíthet Alekosz, amit az RTL Klubtól kapott

Nagy bejelentésnek szánta a TV2, hogy Alekosz, a Való világ 4 mellőzött nyertese beköltözik az Összeesküvők rezidenciájába. A TV2 megint a konkurenstől igazolt, és megint könyékig beletúrt a szemetesbe. Hajdú Péter a Frizbi forgatásán úgy közölte a hírt, mintha a gazdasági válság megoldására talált volna rá.
Amikor az ember azt gondolná, hogy nem lehet lejjebb csúszni, akkor a TV2 megmutatja, hogy dehogynem. Nemrég azzal próbáltak reklámot csinálni a bukdácsoló Összeesküvők című műsornak, hogy Peller Mariannt levették a képernyőről egy hétre, hogy átalakítsák a frizuráját, most pedig azzal, hogy beküldik a konkurens RTL Klub egyik elkopott valóságshow-szereplőjét.
"A TV2 is és én is, mint producer úgy gondoljuk, hogy Alekosz egy nagyon népszerű sztár Magyarországon, és mivel az ő elmondása szerint már hiányérzete, elvonási tünetei voltak, mi örömmel álltunk a rendelkezésére, hogy a TV2 valóságshowjának szereplője legyen" - nyilatkozta Hajdú Péter a Velvetnek. "Nagyon örülünk, hogy Alekosz és édesanyja, Vája asszony részt vesznek az Összeesküvők című műsorban" - reagált Kiss Péter, a TV2 programigazgatója is.
A nagy bejelentés
A TV2 küldött egy levelet a következő Frizbi Hajdú Péterrel forgatásáról, amiben azt állították, hogy az egyik vendég Liptai Claudia lesz. Aztán egy nappal a forgatás előtt küldtek még egyet, hogy az egykori műsorvezető mégsem szerepel majd a műsorban, de helyette egy súlyos meglepetésvendég lesz, úgyhogy mindenki jöjjön el bátran a forgatásra, őrületes lesz.
A forgatáson aztán kiderült, hogy Liptai Claudia valójában nem is szerepelt a tervekben, csak azt akarták, hogy minél több újságíró jelenjen meg a felvételen. A hatalmas meglepetés, amit állítólag a stáb még a legtöbb TV2-s munkatárs előtt is titkolt, nem volt más, mint hogy Alekoszt, a Való Világ 4 leharcolt nyertesét beküldik az Összeesküvők rezidenciájába anyjával, Vájával együtt.
A műsorban egyébként beszélt az eltelt időszakról, a csajozási és a szexuális szokásairól, hogy mivel foglalkozik mióta lekerült a képernyőről. Aztán az utolsó két percben volt maga a nagy bejelentés.

Több tízmillió forintos tétel

Alighanem ez a legfájdalmasabb segélykiáltás, hogy valaki nézze már ezt az átkozott műsort. A Összeesküvőket ugyanis a Viasat 3-nak is sikerült megvernie nézettségben, pedig a TV2-nél tényleg megpróbálkoznak mindennel. A műsorban egymást érik a dugások, bedobták a magyar televíziózás egyik legundorítóbb jelenetét is, a hírhedt gecis kilincset, és most már a konkurens csatorna eldobott, kikopófélben lévő celebjét is elcsábítják.
"Ha Alekosz valóban megjelenik a konkurens csatornán, akkor azzal megszegi a szerződését, és a legkeményebb következményekkel kell számolnia" - nyilatkozta a Velvetnek a Való világ szóvivője, Dobsi Adrienn. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta, Alekosz elveszítheti a Való világgal nyert lakást, kocsit, a milliókat, a feleségkereső műsorral megszerzett pénzt, emellett simán lehet, hogy kötbért is kell fizetnie. "Ez több tízmillió forintos tétel" - tette hozzá Kolosi
"Alekosz, illetve az ügyben érintett jogászok nyilvánvalóan tisztában vannak minden jogi következménnyel" - magyarázta Hajdú Péter. A műsorvezető megjegyezte azt is, hogy elképzelhető, hogy lesz más új szereplő is a műsorban, és emlékeztetett, hogy annak idején az RTL Klub is elvitte az ő félőrült Pongójukat.