Összeesküvők TV2 - Alekosz választottját utálják a rezidencián

Máris közellenség Alekosz (33) választottja, aki hétfőn este beköltözött a rezidenciára! Bár a görög csődör szombaton azzal a céllal indult el a budapesti éjszakába, hogy a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában szereplő vőlegényjelölt-társának, Marcinak (25) keressen feleségjelöltet, végül mégis ő járt jól. Mint arról a Blikk beszámolt, a küldetés sikeres véget ért, hiszen Marci Judittal tért vissza a rezidenciára, a görög valóságshow-hős pedig Dórit (23) választotta. Sőt vasárnap délelőtt már arról is tájékoztatta a többi lakót, hogy minden vágya, hogy a vörös lány a rezidencia újabb lakója legyen.
A Blikk megkereste Dórit, aki egyáltalán nem zárkózott el a lehetőségtől. Attól sem szállt inába a bátorsága, hogy eddig ugyan csak néhány órát töltött a kamerák kereszttüzében, a rezidencia többi lakója máris irtózik a gondolattól is, hogy egy újabb trónkövetelő költözzön hozzájuk. Renike egyszerűen csak konnektororrúnak nevezte el Dórit. Néhány menyasszonyjelölt pedig még ennél is kevésbé megtisztelő jelzőkkel illette a potenciális konkurenciát. Renike már vasárnap reggel éreztette velem, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. De nem az a célom, hogy barátnőket szerezzek, hanem párt keresek, így nem zavar, ha a lányok nem szeretnek – mondta a vörös szépség, aki elárulta, több fiú is szimpatikus neki a rezidencián, így akár a már kialakult, stabilnak tűnő párok is veszélybe kerülhetnek. Ám egyelőre a görög van az első helyen.
Alekosz nagy hatást gyakorolt rám! Hajnalig beszélgettünk, nagyon udvarias volt és figyelmes, nem törődött a többi felajánlkozó lánnyal. Sokkal intelligensebb, mint gondoltam, tehát ha ő valóban úgy szeretné, boldogan beköltöznék – nyilatkozta Dóri, aki néhány órával később aztán valóban beköltözött a rezidenciára. Alekoszt teljesen elbűvölte a lány személyisége, és valószínűleg formás teste is. Dóri ugyanis korábban megmutatta bájait a Plastic Magazinban, ugyan még szőkén, de már az új domborulataival, hiszen tavasszal mellműtéten esett át.
Ezek után érthető, Alekosz mellett Marci sem közömbös a lány iránt, így akár az eredeti tervet is, miszerint a fodrászfiúnak keresnek feleségjelöltet, sikerülhet teljesíteni. Mása óta tudjuk, a két jó barátot nem zavarja, ha ugyanabba a lányba esnek bele, így előfordulhat, hogy Dóri végül Marcival kerül közelebbi viszonyba.