Összeesküvők TV2 - Az összecsapáson Enikő kiesett, Mása visszament a rezidenciába

Alekosz érkezése felkorbácsolta az állónak egyébként sem nevezhető vizeket. A mai nappal az ÖsszeCsapás ideje is elérkezett. Mása és Enikő küzdött meg a nézők szavazataiért és ezzel a továbbjutásért az ÖsszeEsküvőkben.
Alekosz nem hazudtolta meg önmagát és beköltözése első estéjét máris egy lány ágyában töltötte. Hamar felmérte a terepet és megállapította, hogy nagyon sok lehetőséget lát a rezidencián.
A rezidenciára DJ is érkezett Dévényi Tibi bácsi személyében, aki eszméletlen örömöt váltott ki a lakókból. Tibi bácsi retro estével varázsolt parádés hangulatot a rezidenciára.
Az est folyamán Renike bevetette titkos fegyverét. Közölte Erzsókkal, hogy valószínűleg terhes. Erzsók hinni sem akart a fülének és leginkább férjével szeretett volna beszélni az ügyről. Teljesen kiborult és csak annyit mondott:” Ti hülyék vagytok”.
Marci nagyon berúgott az este folyamán és Ricsinek valamint Nikónak esett. Attól sem rettent vissza, hogy leköpje Nikót. Ennek meg is lesz a következménye, büntetésben részesül majd.
Az est további részében az Összecsapásban Enikőé és Másáé volt a főszerep. Végül elérkezett a szimpátia szavazás, ahol először Enikőnek kellett megnyernie a mamák szimpátiáját. Őt nagyon szerették a mamák, erősen a zöld zónában volt a grafikon. Mása következett, akinek viszont a grafikonja negatív tartományban fejezte be. Peti, Csenge, Renike, Marci, Szilo, Mónika, Diaz Enikőt várta vissza. Mását csak Niko és Ricsi választotta.
A nézők úgy döntöttek, hogy 23.4%-al Enikő essen ki és 76.6%-al Mása menjen vissza a rezidenciába.