ÖsszeEsküvők TV2 - Újra kell kezdenie az életét Enikőnek

A nulláról kell kezdenie életét Enikőnek (24), a TV2 ÖsszeEsküvők legfrissebb kiesőjének. A szőke lány azzal a Másával (23) került össze, aki már rutinos versenyzőnek számít, ez volt a negyedik összecsapása – és persze ebből is sikerrel került ki. Enikő mindent feladott azért, hogy a játékban férjet találjon. Londonban üzletvezetőként dolgozott, bejáratott, biztos élete volt. Mégis úgy gondolta, megéri otthagyni a jólétet a szerelem ígéretéért cserébe. Talán hiba volt.
Most mindent elölről kell kezdenem – mondta Enikő. – Londonban laktam, menedzserként dolgoztam egy üzletben, de lemondtam az albérletet, és felmondtam a munkahelyemen a játék kedvéért. Két hónapig voltam bent, és bár nagyon sok jó történt velem ez idő alatt, mégsem találtam meg azt a férfit, aki levett volna a lábamról. Enikő az utolsó percig küzdött azért, hogy játékban maradhasson. Támogatására a stúdióba érkeztek családtagjai, barátai, de ez sem volt elég a rutinos Másával szemben. Ráadásul a szőkeség is úgy látja, hogy az utóbbi pár hétben háttérbe vonult, csendesebb lett, és talán ez is hozzájárult vereségéhez. Próbáltam alkalmazkodni, küzdeni, de valahogy nem ment. Ez nem azt jelenti, hogy nem önmagam voltam ott bent, de nem tudtam kibontakozni. Most, hogy kiejtették, újra tele van tettvággyal. Annak ellenére, hogy az alapoktól kell felépítenie új életét, jókedve nem hagyta cserben. Pedig még saját lakása sincs.
Most a barátnőmnél bandázom. Kreatív munkára vágyom, olyan dologba szeretnék kezdeni, amivel embereken tudok segíteni – vázolta terveit Enikő, aki nem adja fel azt sem, hogy megtalálja szerelmét: továbbra is keresi azt a férfit, aki el tudja varázsolni őt.