Összeesküvők TV2 - Miért nyer mindig Mása az Összecsapáson?

Mása immár  negyedik alkalommal került az ÖsszeEsküvők rezidencia falain kívülre és egy Összecsapás keretében mérettette meg magát a nézőknél. És ismét nyert méghozzá igen nagy különbséggel Enikővel szemben.
Vajon tényleg ennyire szimpatikus a nézők számára Mása vagy valami más állhat a háttérben? Sorra hullanak ki Mása mellől a lányversenyzők, ugyanakkor senki nem szereti a rezidencián. Ez alól kivétel Ricsi és Niko, akik maguk is perifériára szorultak elítélhető kapcsolatukkal.
Mása hazudott mind a nézőknek, mind pedig az ÖsszeEsküvők többi tagjának férjével kapcsolatban. Már a műsorba sem jelentkezhetett volna, hiszen házas volt. Mikor kiderült azt állította, hogy már elvált és erről papírja is van. Kati mamával elmentek a lakására keresni a (nem létező) papírt, amit persze nem találtak meg. A lakásba belépve Kati mama megállapította, hogy férfi is lakik még itt.
Mását megtalálták Marcihoz fűződő kapcsolatával is a többiek. Azt állították, hogy nem őszinte a közeledése és csak a nyereményre hajt.
Ennek ellenére tegnap 76.6%-os fölénnyel megnyerte az összecsapást! Magyarországon nagyon sok édesanya neveli egyedül a gyermekét, akik azonosulhatnak Másával. Mása egy kiugrási lehetőséget keresett még annak árán is, hogy nem teljesen őszinte. Ismertséget és gazdagságot, melyet könnyebben és gyorsabban megszerezhet a médián és az ÖsszeEsküvőkön keresztül. A két gyermekét egyedül nevelő anyának erre nagy szüksége lenne és nagyban megkönnyítené az életét (kiét nem?). A kérdés csak az, hogy milyen áron?