Összeesküvők TV 2 - Csak idő kérdése, mikor csattan el az első pofon

Lassan kitör a háború az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. Alekosz, a Való Világ 4 nyertese hűtlen lett az RTL Klubhoz, ahol híressé és gazdaggá tették, és most átpártolt a TV2 párkereső műsorába. Ott viszont emberére talált Ricsi személyében. Ricsi nincs elájulva a görögtől, s mivel a nőcsábász sértegette az édesanyját, bosszúból annak konyakos poharából kiöntötte az italt. Ezt a csatornát váltó, kamerák előtt tetszelgő Alekosz annyira rossz néven vette, hogy a nézőket arra kéri: a távozás hímes mezejére léptessék le Éva fiát.
Minden a fürdővel kezdődött:
Minden eddiginél hangosabb vitákat szült az ÖsszeEsküvőkben az, hogy Alekosz csak az anyósok fürdőszobájában hajlandó meztelenül fürdeni, továbbá rendszeresen használja a mamák toalettjét is. Ezért, Csenge vezetésével összeült a Fürdőszoba Parlament, és megszavazták, hogy nem változtatnak az eddig mindenki által tiszteletben tartott szabályokon.
Alekosz viszont nem hajlandó megérteni, hogy neki nem az anyósok fürdőszobájában kellene riogatnia a hölgyeket pucér fürdőzésével. Az anyósjelölt Éva ezért büntetésképpen nem akart neki törülközőt adni, mire Vája asszony, Alekosz mamája alaposan félreértette a helyzetet, mert azt hitte, fia férfiasságában gyönyörködik Ricsi édesanyja. Ez viszont Ricsit dühítette fel, így az első adandó alkalommal egy vita folytán nemes egyszerűséggel megfosztotta riválisát attól, ami számára talán a legértékesebb, kiborította a görög konyakkal teli poharát, amire három napig várt, hogy megkaphassa.
Úgy tűnik, Alekosz emberére akadt Ricsi személyében. Már csak idő kérdése, ki bírja tovább türelemmel, és mikor csattan el az első pofon...