TV2 ÖsszeEsküvők - Ricsi és Éva nyerte a 10. összecsapást, Marci és Kati mama kiesett

Két nagy rivális csapott össze az Összeesküvők stúdiójában. Ricsi és Éva mama illetve Marci és Kati mama már több hete nehezen viseli a másik társaságát. Most eljött a döntés pillanata az Összecsapáson. Marad-e még két pár az Összeesküvőkben vagy sem?
Az Összeesküvőkben nehezen alakultak ki a párok és azok közül is egy újjá alakult (Ricsi – Mónika, majd Ricsi és Niko) kettő pedig felbomlott. Az egyik ilyen megszűnő pár Marci és Mása volt, ahol Mása őszintesége megkérdőjelezhető volt. A másik megszűnő pár a TV2-nek illetve Sziló fegyelmezetlenségének/agresszivitásának köszönheti  megszűnését. Tegnap távoznia kellett egy (kettő) elcsattant pofon miatt, melyet Renike a párja szenvedett el.
Marci Másával történő szakítása után az igazság bajnoka lett. Támogatott minden párt, aki a villában volt és azok ellen fordult, akik nem találtak párt illetve szerinte erkölcstelenül találták meg párjukat (Ricsi és Niko).
Az összecsapáson az volt a kérdés, hogy a nézők kíváncsiak-e Marci pár nélküli vergődésére Alekosszal és elítélik Ricsit a párcsere miatt vagy inkább a pároknak szavaznak elsőbbséget (mégis csak egy párkereső műsor) és Ricsit küldik vissza Niko mellé annak ellenére, hogy Ricsi Mónikát megcsalva került Niko mellé párnak.
Óriási 76.6 százalékos eredménnyel Ricsi és Éva nyert az összecsapáson, így Marcinak és Kati mamának kellett távoznia. Valószínű az Ő történetük még nem ért véget, hisze otthon várja Őket Kati mama hites ura, aki még a villába is utánuk ment elmondani a véleményét és megdorgálni őket.