Összeesküvők TV2 - Diaz orvosi problémája miatt kiesett

Az Összeesküvők műsorban ma nem volt összecsapás mégis kiesett Sziló, édesanyja Erzsók és Diaz is. Diaz súlyos orvosi problémája miatt hagyta el az Összeesküvőket és már nem is tér vissza.
Mi lehet Diaz baja hogy ilyen gyorsan távozni kényszerült az Összeesküvőkből. Érdekes, hogy Alekosz naptár fotózásán még részt vett és teljesen egészségesnek látszott. Ugyanúgy pózolt, mint a többi lány és róla is sok szép erotikus fénykép készült.
Tilla közölte a rossz hírt a többiekkel, hogy Diaznak súlyos orvosi problémája van és ezért elhagyni kényszerült a villát és már nem folytathatja tovább a játékot. Mindenkit nagyon ledöbbentett a hír. Niko próbálta megtudni, hogy mi a baja, de Tilla kikerülte a válaszadást. A személyiségi jogok védelme érdekében nem mondott semmit egyenlőre. És a rezidencia lakóinka ez még csak az első csapás volt, hiszen ezek után kiderült, hogy Renike megpofozása miatt távozni kényszerül Sziló és édesanyja is.
Ezek szerint már csak két szerelmes pár maradt a villában Ricsiék és Péterék, melyből esetleg már csak egy marad éjszakára….