Összeesküvők TV2 - Hajdú száműzte Peller Mariannt

Majka kiszoríthatja Peller Mariannt az ÖsszeEsküvők műsorvezetői posztjáról. A szőkeség távozását ugyan nagy átalakításként harangozták be, de a Bors úgy tudja, Mariann kegyvesztett lett. Egy hétre eltűnik a képernyőről Peller Mariann, akire a visszatérés után rá sem ismernek majd – közölte a pénteki ÖsszeCsapás során Till Attila a tévénézőkkel. Azt is hozzátette, műsorvezetőtársát Lakatos Márk és stylistcsapata veszi kezelésbe. A Bors azonban úgy értesült, hogy elsősorban nem Mariann külsejével, hanem a teljesítményével akadt gondja a csatornának, a műsor producere, Hajdú Péter ezért tiltotta le a képernyőről. A csatorna háza táján már a kezdetek óta arról hallani, hogy Mariann nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezért fordult elő az a ritka eset, hogy a produkció a műsorfolyam közben cserélt: hétfőn este váratlanul Majka tűnt fel az ÖsszeFoglaló műsorvezetőjeként. Úgy tudjuk, Mariann nagy átalakulása után sem tér vissza minden a régi kerékvágásba, azaz megritkítják a szőke műsorvezetőnő szerepléseit. – Peller Mariann a pénteki ÖsszeCsapásban Tilla oldalán ismét látható lesz, Majka pedig nemcsak az Esküdj!-ben, hanem a napi ÖsszeFoglalóban is képernyőre kerül. Mariann ezzel együtt továbbra is műsorvezető a realityben
– mondta el Hajdú. Informátorunk szerint Majka egyre többször pótolja majd Mariannt. A jó nézettséget hozó késő esti műsorban brillírozó ózdi hős kollegiálisan nyilatkozott a váltásról.
– Nem kérdeztem, így nem is tudom az okát, de boldogan mondtam igent a felkérésre – mondta lapunknak. – Az új feladatom sokkal kötöttebb, mint az eddigi, jobban oda kell figyelnem. Az adás előtt két órával már bent vagyok, olvasgatom az adásmenetet, tanulom a szövegemet, és a rendezővel mindent elpróbálunk – tette hozzá Majka, akinek feltehetően az lehet a legnagyobb gondja, hogy főműsoridőben alaposan vissza kell fognia magát. Míg a késői Esküdj!-ben kedvére káromkodhat, provokálhatja vendégeit vagy mustrálhatja a rezidencia lakóinak testét, addig a kora esti órákban igencsak meg kell válogatnia a szavait.
Kegyvesztettsége okairól Peller Mariannt is szerettük volna megkérdezni, azonban tegnap lapzártánkig nem vette fel a telefonját. A csatorna sajtóosztálya igen.
– Mariann valóban eltűnik egy időre a képernyőről, hogy aztán teljesen megújult külsővel térjen vissza a műsorba. Ez idő alatt Majka helyettesíti, aki minden bizonnyal új színt visz a napi ÖsszeFoglalókba. Mariannt egy hétig kell nélkülözniük a nézőknek, a pénteki ÖsszeCsapást újra ő vezeti Tilla oldalán – mondta Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.